Foto:

Curves verplaatst toestellen naar ijsbaan

Deventer - Curves Deventer kan in goed overleg met de Gemeente Deventer en Sportbedrijf Deventer weer open. De toestellen zijn tijdelijk verhuisd naar de ijsbaan.

Afgelopen weekend zijn alle toestellen met enkele extra ingekochte toestellen verhuisd naar de ijsbaan. Dit is dus overdekt en toch in de frisse buitenlucht. De ijsbaan voldoet aan de eisen die op dit moment gesteld worden om op een veilige manier te kunnen sporten. Deze tijdelijke oplossing is voor de leden van alle twee de locaties in Deventer.

Wachten tot 1 september was voor eigenaren John en Rianne Lenselink geen optie. ,,Wij zijn een kleinschalige sportschool die persoonlijk contact met onze leden en hun gezondheid altijd hoog in het vaandel heeft staan. De communicatie verliep de laatste maanden via telefoon, mail en social media. Wat we  missen is vooral het persoonlijke contact wat de grootste kracht van ons team is. Wij zijn er enorm trots op om zo’n unieke kans aan onze leden te kunnen aanbieden."

De komende periode wordt het spannend voor alle sportscholen wat er wordt besloten door de overheid. Blijft 1 september gehandhaafd of worden de corona maatregelen versoepeld. ,,Op de beide locaties zijn wij er klaar voor, maar tot die tijd kunnen wij ons concept op deze manier aanbieden."

Curves biedt naast het vertrouwde Curves circuit een Power workout, Yoga en een paar keer per week een gezamenlijke wandeling aan. Je mag als lid alleen komen sporten als jij je hebt aangemeld via de online agenda. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden