Afgelasting Rommelmarkt Diepenveen

Diepenveen- De rommelmarktcommissie heeft besloten dat er dit jaar helaas geen rommelmarkt in Diepenveen georganiseerd zal worden.

Sowieso mogen er tot 1 september geen evenementen plaatsvinden. Als rommelmarkt commissie zien wij dan ook geen mogelijkheden om op zaterdag 12 september een rommelmarkt te laten plaatsvinden. De drukste dag van het jaar in het Hof van Salland, waar honderden mensen zich in een beperkte ruimte dicht op elkaar bewegen.

,,Ook als de regels sneller versoepeld worden vragen wij ons af of het verstandig is om 12 september met zijn allen door de gymzaal te struinen én ook in de voorafgaande weken de vele Diepenveense vrijwilligers bij elkaar te brengen. Er hoeft maar een enkeling aanwezig te zijn die voor een besmetting zorgt en de gevolgen zouden desastreus kunnen zijn voor iedereen. Alles samengevat en goed doordacht heeft ons doen besluiten de knoop nu door te hakken, zodat wij iedereen op tijd kunnen informeren. Dit besluit zorgt er uiteraard ook voor dat wij dit jaar geen verkoopbare spullen in zullen innemen of ophalen."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden