Foto:

DTown geeft ‘Motivatie’ in de vorm van unieke videoclip!

Deventer - Tijdens de Corona tijd leek alles stil te staan, maar niets bleek minder waar. Twee jongerenwerkers van Raster besloten het heft in handen te nemen en zijn elke week live gegaan op Social Media. Samen met de kijkers schreven zij een nummer en maakten ze een videoclip. Het resultaat, het prachtige nummer Motivatie met een video geschoten op de bekendste plekken onze geweldige stad! 


"We konden opeens niets meer, dus bedachten we om muziek te maken in de vorm van live televisie", aldus rapper Manke (17). Via het kanaal van Raster ging hij samen met Fabian Schrijver en Laurens Pamboer (beide jongerenwerker) live op het Instagram kanaal van Raster. Naast dat ze een nummer maakten, bespraken de mannen wekelijks nieuws uit Deventer, deden ze freestyle (improvisatie) optredens waarbij de kijkers de woorden konden noemen die gebruikt werden voor de show.


"We merkten dat mensen geen zin meer hadden in binnen zitten, zo ontstond het gesprek over motivatie". Het nummer is toepasselijk geworden voor de Corona tijd. De eerste zinnen van het refrein luiden dan ook:  "Het is vreemd als ik mensen nu op straat zie. Ik ben toe aan contact, maar dat gaat niet." Iets waar iedereen zich wel in kan vinden. De rappers kregen ook een steuntje in de rug. Zo mochten ze in de Adelaarshorst, op de Brink en op een dak van een huis filmen. Samen met vele inzendingen van andere Deventer-naren is er een unieke clip uitgerold!


Het nummer DTown - Motivatie is te vinden op het YouTube kanaal van Raster.
Raster heeft tijdens de verandering door corona een manier gevonden om online meer zichtbaar te zijn en zo in contact te blijven met jongeren. Zo lanceerden ze eerder met verschillende partners de campagne #voorwiedoejijhet en zijn ze momenteel bezig met het project 'Adres Onbekend', een briefwisseling ter bevordering van contact.

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden