De afgelopen weken werden er al meer dan 4.000 seizoenkaarten verkocht. Heb jij al verlengd of besteld? We Are The Eagles!
De afgelopen weken werden er al meer dan 4.000 seizoenkaarten verkocht. Heb jij al verlengd of besteld? We Are The Eagles! (Foto: )

We Are The Eagles: bestel je seizoenkaart!

Deventer - Ruim anderhalve maand na de start van de seizoenkaartcampagne staat de teller bij Go Ahead Eagles op ruim 4.000 verkochte seizoenkaarten. Wil jij Go Ahead Eagles in het seizoen 2020/2021 ook steunen? Bestel dan snel je seizoenkaart!

Omdat Go Ahead Eagles op dit moment nog niet precies weet wanneer er weer publiek welkom is in De Adelaarshorst, worden er drie keuzes geboden voor het verlengen of bestellen van je seizoenkaart: ‘Full Support’, ‘Full Support with discount’ en ‘Full Compensation’.


Als je kiest voor ‘Full Support’, dan kies je ervoor om Go Ahead Eagles optimaal te steunen. Wat er ook gebeurt en hoeveel wedstrijden er ook met of zonder publiek gespeeld worden: jij staat voor de volle honderd procent achter Go Ahead Eagles! Onvoorwaardelijk en zonder dat je gecompenseerd hoeft te worden voor het eventueel missen van een of meerdere wedstrijden in De Adelaarshorst.


Als je kiest voor ‘Full Support with discount’, dan kies je voor optimale steun met 20% korting ten opzichte van de normale seizoenkaartprijs. Verder geef je met deze optie echter wél aan dat je in het seizoen 2020/2021 voor de volle honderd procent achter Go Ahead Eagles staat! Onvoorwaardelijk en zonder dat je gecompenseerd hoeft te worden voor het eventueel missen van een of meerdere wedstrijden in De Adelaarshorst.


De derde optie om je seizoenkaart te verlengen of bestellen is 'Full Compensation'. Als je hiervoor kiest, dan betaal je de normale seizoenkaartprijs, maar ontvang je aan het eind van het seizoen ‘naar rato’ een compensatie voor de wedstrijden die Go Ahead Eagles eventueel zonder publiek dient te spelen als gevolg van de geldende coronamaatregelen. Voorbeeld: als Go Ahead Eagles 15 van de 19 thuiswedstrijden met publiek mag spelen (en dus 4 wedstrijden zonder), dan wordt aan het einde van het seizoen 4/19 van de prijs van je seizoenkaart(en) teruggestort.


Alle actuele informatie over de seizoenkaartverkoop voor komend seizoen is te vinden op: www.ga-eagles.nl/wearetheeagles.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden