Ook in de aankomende voetbaljaargang kunnen supporters die een steuntje in de rug nodig hebben wedstrijden van Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst bezoeken. (Foto: Erik Pasman)
Ook in de aankomende voetbaljaargang kunnen supporters die een steuntje in de rug nodig hebben wedstrijden van Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst bezoeken. (Foto: Erik Pasman) (Foto: )

Gulle supporters doneren belangeloos 50 seizoenkaarten

Deventer - De afgelopen periode is Go Ahead Eagles overstelpt met hartverwarmende steunbetuigingen. Van sympathieke e-mails tot opbeurende telefoontjes, van onvoorwaardelijke seizoenkaartverlengingen tot supportersacties. Een van die steunbetuigingen betreft een fantastisch initiatief van enkele supporters, die belangeloos vijftig seizoenkaarten beschikbaar stellen aan mede-supporters die het momenteel wat moeilijker hebben.

Een van de gulle gevers is Barend Nijeholt. “Begin jaren ‘80 woonde ik in Schalkhaar en heb ik jarenlang een seizoenkaart van Go Ahead Eagles gehad. Na mijn verhuizing naar eerst Nijmegen en later Zuid-Limburg heb ik vervolgens lange tijd geen wedstrijden meer in De Adelaarshorst bezocht. Sinds de promotie in 2013 heb ik echter weer onafgebroken een seizoenkaart van de club. Ook mijn drie kinderen, die allen lid zijn van de Kidsclub, neem ik wel eens mee naar een wedstrijd.”

Geïnspireerd door het initiatief van een aantal profvoetballers in Europa wilde Barend iets extra doen voor Go Ahead Eagles en zijn mede-supporters. “Naast de verlenging van mijn eigen seizoenkaart voor het seizoen 2020/2021 – Full Support uiteraard – wilde ik de club graag nog meer steunen door drie extra seizoenkaarten aan te schaffen. Het is daarbij mijn uitdrukkelijke wens dat de seizoenkaarten terecht komen bij supporters die voor de aankomende jaargang zelf geen seizoenkaart aan kunnen schaffen.”


Alle geschonken seizoenkaarten worden in het seizoen 2020/2021 per thuiswedstrijd ingezet als losse dagkaarten voor supporters die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Op deze manier kunnen zij – vanaf het moment dat voetballen voor publiek weer is toegestaan – ook in de aankomende voetbaljaargang een wedstrijd in De Adelaarshorst bezoeken.

Grolsch MVO Seats
Een steuntje in de rug biedt Go Ahead Eagles in samenwerking met Grolsch ook door het beschikbaar stellen van de Grolsch MVO Seats. Afgelopen seizoen zijn heel veel supporters blij gemaakt door een wedstrijd te bekijken vanaf een Grolsch MVO Seat op de Hoofdtribune van De Adelaarshorst en ook in het seizoen 2020/2021 zetten Go Ahead Eagles en Grolsch deze stoelen volledig in voor projecten van allerlei sociaal-maatschappelijke organisaties waarmee de club samenwerkt, zoals de Voedselbank.

Ken jij iemand die het echt verdient om – via een geschonken seizoenkaart of middels een Grolsch MVO Seat – een wedstrijd in De Adelaarshorst bij te wonen in het seizoen 2020/2021? Meld hem/haar dan aan via ticketing@ga-eagles.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden