Foto:

Succesvolle verkoop eerste fase Johannes Aupingkwartier in Deventer

Deventer - Op zaterdag 13 juni 2020 is de verkoop van het nieuwbouwproject Het Johannes Aupingkwartier blok 10 en blok 9 van start gegaan.

 Van tevoren was er al veel belangstelling voor dit project. Dit bleef niet bij alleen belangstelling… De verkoop van de woningen ging razendsnel! Er kan dus gesproken worden van een succesvolle verkoop van de eerste fase. Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. Na het succes van de eerste fase gaat in het najaar de tweede fase in de verkoop. 

Het Johannes Aupingkwartier
Ter Steege Bouw Vastgoed werkt aan een bijzonder stukje Deventer: Het Johannes Aupingkwartier. Dit wordt een stoere en robuuste nieuwe wijk. Het plan bestaat uit 121 woningen en 36 zorgappartementen, een mix van koop en huur en in verschillende prijsklassen. De nieuwe wijk ligt aan de Laan van Borgele in Deventer. Een fraaie plek dicht bij voorzieningen als scholen, winkelcentra en sportgelegenheden. Maar ook een historische plek met karakter waar beddenfabrikant Auping meer dan honderd jaar lang de beste bedden produceerde. De stevige buitenrand met stoere woonblokken herinnert aan dit industriële verleden van het gebied. Tegelijkertijd zorgt het vriendelijke binnengebied, met veel ruimte voor groen en ontmoeting, voor gezelligheid en sfeer. Deze allesbehalve standaard wijk zorgt voor een unieke woonbeleving.

Meer informatie en updates
Droom jij van een stoere woning op een plek met karakter? Neem dan eens een kijkje op www.johannesaupingkwartier.nl, de Facebookpagina (@JohannesAupingkwartier) en Instagram (instagram.com/johannesaupingkwartier). Daar vind je meer informatie en updates over het project en de woningen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden