Foto:

e-BATTLE: Deventer leerlingen in de strijd tegen energieverspilling!

Debenter - In het educatieve project de e-BATTLE gaan leerlingen van Overijsselse basisscholen de strijd aan met energieverspilling. Gewapend met een zelf opgezette energiebesparingscampagne inspireren zij hun medeleerlingen, ouders en buurtgenoten om zuinig om te springen met energie. Zo maken zij zich sterk voor hun eigen duurzame toekomst. Gaan leerlingen uit Deventer de strijd aan?

In de e-BATTLE gaan de scholen niet alleen de strijd aan met energieverspilling, maar ook met elkaar! Tijdens de final battle stappen de deelnemende scholen in de ring, en bepaalt een deskundige vakjury wie de succesvolste campagne heeft gevoerd.
Aanmelden of meer informatieDe e-BATTLE is een educatief project van Natuur en Milieu Overijssel. In de gemeente Deventer werken we nauw samen met de Ulebelt. Scholen in Deventer scholen kunnen zich aanmelden door vóór 31 oktober een mail te sturen naar Ilse Jansen, jansen@natuurenmilieuoverijssel.nl of contact opnemen met de Ulebelt via m.nelissen@ulebelt.nl.

Maar wacht niet te lang! Er is namelijk slechts plek voor 15 scholen. Geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website. Voor vragen kun je bij Ilse terecht. Bellen mag ook op 06 498 767 98.


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden