Go Ahead Eagles speelt in aanloop naar het seizoen 2020/2021 vier oefenwedstrijden. (Foto: Erik Pasman)
Go Ahead Eagles speelt in aanloop naar het seizoen 2020/2021 vier oefenwedstrijden. (Foto: Erik Pasman) (Foto: )

Vier oefenduels Go Ahead Eagles in augustus

Deventer - In aanloop naar het seizoen 2020/2021 speelt Go Ahead Eagles in augustus vier oefenwedstrijden tegen clubs uit het Nederlandse betaald voetbal.

Het betreft een thuiswedstrijd tegen Telstar op zondag 2 augustus in De Adelaarshorst en uitduels met Jong FC Utrecht (zaterdag 8 augustus), Heracles Almelo (zaterdag 15 augustus) en FC Twente (zaterdag 22 augustus).

De wedstrijd tegen Telstar begint op zondag 2 augustus om 14:30 uur en wordt live uitgezonden door FOX Sports.


De mate van toegankelijkheid van deze wedstrijd in De Adelaarshorst voor seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles wordt momenteel uitgebreid onderzocht.

Zodra hierover meer bekend is, volgt nadere berichtgeving via de clubkanalen van Go Ahead Eagles.


Na de oefenwedstrijd tegen Telstar staan er voor het team van trainer Kees van Wonderen drie uitduels op het (oefen)programma.

Op zaterdag 8 augustus is Jong FC Utrecht om 14:00 uur de sparringpartner van Go Ahead Eagles. Het betreft twee wedstrijden van elk twee keer dertig minuten.

Afgelopen winterstop oefende Go Ahead Eagles ook al in de Domstad tegen de beloftenploeg uit Utrecht.

De aftrap van het oefenduel bij Heracles Almelo, de voormalige club van Jeroen Veldmate en Wout Droste, vindt op zaterdag 15 augustus om 13:00 uur plaats.

Het aanvangstijdstip van de oefenwedstrijd FC Twente – Go Ahead Eagles is om 18:00 uur. Vorig seizoen troffen FC Twente en Go Ahead Eagles elkaar in het KNVB-bekertoernooi. In Enschede waren de Deventenaren met 2-5 te sterk voor de Eredivisionist.


Op uitdrukkelijk verzoek van de KNVB, die de coronarichtlijnen van de landelijke overheid en het RIVM volgt, zijn de oefenduels die clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie de komende periode spelen niet toegankelijk voor uitsupporters.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden