TAMTAM maakte tijdens de lockdown de voorstelling The Tube.
TAMTAM maakte tijdens de lockdown de voorstelling The Tube. (Foto: TAMTAM)

The Tube in Bergkerk

Deventer - TAMTAM maakte tijdens de lockdown de voorstelling The Tube. Een 1 op 1 theatervoorstelling, virussafe en geheel volgens RIVM protocol maar toch extreem live.

The Tube is deze zomer 21 dagen te zien in de Bergkerk. The Tube is een eenpersoons voorstelling die een echte intense en persoonlijke 1 op 1 theaterervaring biedt in zeer gecondenseerde vorm. Beeldend miniatuurtheater zonder tekst. De kijker ziet op veilige afstand van de speler poëtische visuele scènes van 2 minuten met eigen soundtrack en een verrassende wending.

Internationaal TAMTAM objektentheater reist al meer dan 40 jaar over de wereld (inmiddels 34 landen) met voorstellingen die een cross-over zijn tussen theater, beeldende kunst, muziek en vaak video. Alle internationale tournees voor de komende tijd werden afgezegd, maar het gezelschapzat niet bij de pakken neer en ontwikkelde dit project.

The Tube is TAMTAMs reactie op alle onmogelijkheden van theater op dit moment. Ze zagende beperkingen juist als een uitdaging. Het resultaat is deze ‘theatermachine’ die de kijker even meeneemt naar een andere wereld.

Wanneer: Tussen 17 juli en 23 augustus 2020 elk weekend van vrijdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. (Let op: Alleen op zondag 19 juli zijn de voorstellingen tussen 11.00 en 15.00)

Waar: In de Bergkerk of St.Nicolaaskerk, een 12de eeuwse Romaanse kruisbasiliek die op zich al een bezoek waard is. De kerk is gelegen in het pitoreske Bergkwartier. Adres: Bergkerkplein 1, 7411 EN Deventer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden