Foto:

Zomerbrocante op de Brink

Deventer - Mits het publiek zich houdt aan de 1,5 meter regel en alles wat een evenement nodig heeft om zich te bewijzen als veilig, heeft a.s. zondag 26 juli een zomerdag lang op de Brink la Grande Zomerbrocante plaats. 

De Brink is hét stadsplein van Deventer en tevens één van de fraaiste pleinen van Nederland. Omzoomd met haar zonnige terrassen en lommerrijk groen waan je je in een Franse ambiance als op een plein in de Provence. Slenterend over de brocanteboulevard zie je spontaan bij één van de ruim 40 stands dat aparte stuk wat je al zo lang zoekt, wat deze zondag onvergetelijk maakt. 

Van stoere tuinbanken, opgeknapte Franse stoeltjes, tafellinnen, prachtige serviezen, bestek, glaswerk, oud speelgoed, schilderijen, toffe vintage kleding, zilver, sieraden, bouwmaterialen, lampen en deurklinken tot fraaie bustes en frêle korsetten. Van bohemien, retro en industrieel tot puntgave avant-garde kitsch.

Kortom een dag voor liefhebbers van brocante en het Franse leven. Met esprit wordt de Brink een zomerzondag lang omgetoverd in een vrolijk lint van kijk- en snuffelplezier. Pluk-de-dag tussen 10 en 17 uur.


Nadere info : www.facebook.com/brocanteaandeijssel

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden