Ellen ten Damme
Ellen ten Damme (Foto: )

Allez-Hop! met Ellen ten Damme

De avondshows van Ellen ten Damme op 23 augustus zijn helemaal uitverkocht. Maar niet getreurd de late beslissers of net terug van vakantiegangers kunnen nog naar de matinee show om 16.00 uur.

DEVENTER -  Ellen ten Damme brengt een speciaal ingelaste energieke show Allez-Hop! samen met vier muzikanten van muziekensemble The Magpie Orchestra met wie ze voorjaar 2021 de theaters langs reist met het programma Casablanca.

Ook Pjotr breidt uit. Hij kondigt een speciale live show aan en zijn onlangs verschenen EP 'Kleine Wereld' krijgt er maar liefst vier extra songs bij. Op 'Kleine Wereld (Deluxe)' EP staan twee tracks uit zijn populaire 101Barz-sessie én de twee compleet nieuwe raps. Om de release van deze editie groots te vieren kondigt Pjotr ook zijn Kleine Wereld Deluxe Live Show aan. De eerste show verkocht binnen no-time uit, vandaag startte de kaartverkoop van de tweede show. Het optreden vindt plaats op 29 augustus in de Burgerweeshuistuin en tickets zijn daar verkrijgbaar. 'Kleine Wereld (Deluxe)' komt uit via het label Lieve Jongens en is vanaf vandaag, vrijdag 24 juli, op alle online streamingportals te beluisteren.

Jeangu Macrooy gaat met zijn lovend ontvangen 2e album 'Horizon' voor het eerst de theaters in. Jeangu schitterde als Judas in 'The Passion' en speelde Lowlands, North Sea Jazz en Noorderslag plat. Ook zou hij Nederland vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival.
Vrijdag 2 oktober speelt hij in de Schouwburg waar zijn verhaal wordt gedragen door de muziek die hij samen met zijn band ten gehore zal brengen.

Deze week startte Deventer Talenthouse Songwriting Summerschool. Jonge Deventer talenten tussen de 13 en 20 jaar krijgen deze zomer een gratis workshoptraject in het Burgerweeshuis van zangeres en liedschrijfster Vera Bon. Er wordt onder andere gewerkt aan een eigen song en podiumpresentatie. Aan het eind van het traject gaat iedereen naar huis met een videoclip van zijn of haar eigen song. Meer info over Deventer Talenthouse vind je hier.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden