De verschillende inzamelingsacties van de afgelopen maanden leverden in totaal liefst € 149.144,- op.
De verschillende inzamelingsacties van de afgelopen maanden leverden in totaal liefst € 149.144,- op. (Foto: Erik Pasman)

Inzamelingsacties leveren anderhalve ton op

De KNVB heeft het competitieschema voor het seizoen 2020/2021 vastgesteld. Go Ahead Eagles begint en eindigt het reguliere seizoen in Zuid-Holland, tegen respectievelijk FC Dordrecht (30 augustus 2020) en Excelsior (14 mei 2021). 

DEVENTER - De eerste thuiswedstrijd van het seizoen speelt Go Ahead Eagles op zondag 6 september 2020 om 14:30 uur tegen De Graafschap.
Een abrupt beëindigde competitie, gederfde inkomsten en het (aanvankelijk) sombere vooruitzicht van wedstrijden zonder publiek. Ook Go Ahead Eagles werd in maart sportief en financieel hard getroffen door de plotselinge strijd tegen het coronavirus. Maar ook in deze ‘storm of life’ stonden supporters massaal op om de club met diverse inzamelingsacties door zeer moeilijke maanden te loodsen.

Een veiling van match worn shirts van FC Twente – Go Ahead Eagles, tickets voor KowetKijken XXL (foto), collectebussen om SV-munten in te zamelen, spontane donaties, ontbijt- en lunchsessies in De Adelaarshorst en een supportersveiling op MatchWornShirt.com.

In eendrachtige samenwerking met de club stonden Eagles-supporters de afgelopen maanden zij aan zij om Go Ahead Eagles te helpen om de pijn van de financiële consequenties van de coronacrisis te verzachten. En hoe!
In de wetenschap dat de Supportersvereniging elke opgehaalde euro zou verdubbelen (met een maximum van € 50.000,-), werd met alle acties en donaties in totaal maar liefst € 99.144,- opgehaald.
Oftewel: inclusief de maximale ‘verdubbelaar’ van de Supportersvereniging is bijna € 150.000,- het fantastische eindresultaat!

Hoeveel krachtiger kan een signaal van saamhorigheid zijn in de huidige ‘storm of life’? Go Ahead Eagles dankt dan ook iedereen die door te doneren, bieden, organiseren, collecteren, ontbijten of wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan dit ontzettend mooie eindbedrag! We Are The Eagles!
Ook nu de inzamelingsacties voorbij zijn, kun je Go Ahead Eagles nog steeds steunen. Dit kan door via ga-eagles.nl/
wearetheeagles.nl je seizoenkaart te bestellen.
De seizoenkaartmeter is inmiddels – een kleine maand voor de start van de Keuken Kampioen Divisie – opgelopen naar ruim 5.600 seizoenkaarthouders, waardoor de magische grens van 6.000 seizoenkaarthouders langzaamaan in zicht begint te komen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden