Het programma is uitgebreid met nieuwe fiets- en wandelroutes.
Het programma is uitgebreid met nieuwe fiets- en wandelroutes. (Foto: )

De Kuip regelt nieuwe fiets- en wandelroutes

Colmschate – De Kuip aan de Bloemendalsweg 1B opent de deuren na de zomervakantie een week eerder voor nieuwe fiets- en wandeltochten. 

Er staan coronaproof fietstochten door het prachtige buitengebied van Colmschate en Deventer op het programma. De populaire routes zijn uitgebreid en er zijn ook wandelroutes bijgekomen. 
De fietsroutes gaan langs de Schipbeek bij Bathmen, naar Gorssel, Averlo, Diepenveen en ook Wilp wordt aangedaan. De fietsroutes zijn elk tussen de 20 en 25 km en brengen de deelnemers langs water, weilanden, bossen en dieren. De wandelroutes gaan over de Bannink en de woonwijken rondom De Kuip en zijn zo’n 6 km. Allen perfect op een avond te doen en volledig coronaproof.

De routes zijn op dinsdag 11 augustus en woensdag 12 augustus a te fhalen in De Kuip. Dit kan van 18.30 – 19.30 uur en de kosten per deelnemers zijn € 3,00 inclusief consumptie in of buiten bij De Kuip en kan aan de bar betaald worden (liefst via pin). Vanaf 17 augustus is De Kuip weer volgens reguliere openingstijden geopend, bij twijfel controleer altijd even de site of bel met De Kuip.
I.v.m. de coronamaatregelen is vooraf aanmelden noodzakelijk en dit kan via de site van De Kuip of door te bellen met de beheerder 0570-651410.
www.de-kuip.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden