Mason Greenwood
Mason Greenwood (Foto: Pr)

Nieuwe voetbalsite van Deventenaar Jeyan Sahin

DEVENTER  - Voetbalfans opgelet! Jeyan Sahin(27) heeft een website gelanceerd waarop hij zijn grote passie analyseert en bespreekt.

 Jeyan: "Ik wil columns schrijven en ben daar ondertussen al mee begonnen. Ik bedenk ook polls om de mening te peilen van de bezoekers en voetballiefhebbers in het algemeen. Dit doe ik omdat ik interactie en dialoog het allerbelangrijkste vind wanneer je een bepaald onderwerp bespreekt. Ik heb al veel voorstellen en suggesties gekregen omtrent andere ideeën. Wie weet komt dat nog in de toekomst. Wanneer je het uitsluitend over schrijven hebt, ben ik nog een beginner. Wat betreft de inhoud weet ik goed waar ik het over heb. Alle content die ik publiceer is te vinden op www.jeyft.nl. Ik heb de website proberen in te richten met een hele belangrijke intentie: leesvriendelijkheid en overzicht. Ik wil bij deze dan ook mededelen dat alle toekomstige bezoekers mij mogen voorzien van feedback. Dit kan via zowel de mail als telefonisch."

Engels voetbal
Wat de site van de Deventenaar zo bijzonder maakt is dat hij zich richt op Engels voetbal. "Sinds mijn zevende jaar kijk ik wekelijks naar voetbal, en dan vooral Engels voetbal. Ik ben geobsedeerd door de Premier League maar ben ook goed op de hoogte van de andere 'grotere' competities. Ik kijk iedere week minstens vier wedstrijden en daarbij kijk ik ook dagelijks naar video's waarin team- en individuele prestaties worden geanalyseerd. Ik kreeg de afgelopen jaren al constant de vraag wanneer ik over voetbal ging schrijven of trainer zou worden. Een website met gerelateerde content is uiteindelijk de beslissing geworden."

Jeyan heeft wat hij zelf noemt een 'voetbalcrush op een speler van de aartsrivaal – De tweebenige van Persie'. 'Een paar maanden geleden wist ik weinig tot niets over Greenwood. Ja, ik hoorde van mijn jongere broertje zo nu en dan dat er weer een geweldig talent aan zat te komen en alle jeugdcompetities overhoop schoot. Maar dat er een nieuw supertalent aankomt die de wereld gaat veroveren horen wij allemaal ieder seizoen wel een aantal keer. Toch? Maar Mason Greenwood is anders', schrijft de Deventer voetbalanalist.
Meer lezen? Klik op: www.jeyft.nlMeer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden