Logo deventerpost.nl


Muziekvereniging Klarenbeek treedt komende maand ook op in de muziekkoepel.
Muziekvereniging Klarenbeek treedt komende maand ook op in de muziekkoepel.

Muziek, picknick & plezier in het park

  Column

DEVENTER - In juni is elke zondag van alles te doen in het Worpplantsoen. De Muziekkoepel Nering Bögel viert dit jaar haar eerste lustrum en is ook een donateursactie gestart om een aantal festiviteiten extra luister bij te zetten.

Wie nu donateur wordt of een eenmalige lustrumbijdrage doneert van minimaal 10 euro, krijgt een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau. Doneren kan eenvoudig via de website. Behalve muziek vindt er van 22 tot en met 25 juni ook het EK Boomklimmen plaats. Deze kampioenschappen kunnen mooi gecombineerd worden met het muziekprogramma. De liefhebbers van country en Americana kunnen zondagmiddag 4 juni genieten van de band Americana Unlimited. Tijdens de Week van alle Cultuurmakers (WAC), dat georganiseerd wordt door De Leeuwenkuil, komt op 11 juni het Stedelijk Orkest Lebuïnus naar de koepel.

Een week later treden er twee aansprekende Deventer bands op, RockAcoustic en de Dames van Adel. De laatste zondag van juni valt samen met het EK Boomklimmen. Dan geeft pianist Jaap Eilander en leerlingen een concert en komt ook de Muziekvereniging Klarenbeek optreden. De gratis zondagmiddagconcerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Vrijwilligers zetten de klapstoeltjes klaar. In het park is een toilet aanwezig en er zijn versnaperingen verkrijgbaar bij de kiosk.

www.muziekkoepelneringbogel.nl

reageer als eerste
Meer berichten