Logo deventerpost.nl


Arthur Rijker
Arthur Rijker

Column Arthur Rijker: Het gebeurt….!?

  Column

Iedere dag ben ik blij met mijn keuze om te werken in de fitnessbranche. Het is mijn passie mensen te helpen een vitalere levensstijl te creëren en zo vitaal ouder te worden. Wanneer je kunt blijven doen waar je blij van wordt, zonder beperkingen, is dat een voorrecht. Zeker als je ouder wordt. Binnen Studio Perfect heerst bovendien een heerlijke, positieve sfeer, wat mijn 'werk' nog leuker maakt. Maar wij maken ook hele bijzondere zaken mee, zaken die mijn voorstellingsvermogen te boven gaan, maar ergens zo 'apart' zijn dat het zonde is ze voor mezelf te houden.

Zo verbaas ik me regelmatig over het 'grensverleggende' gedrag van gasten. Denk hierbij aan het drogen van kleding in de sauna, hoe kom je erop? Oké, wij stellen de gedragsregels bij en gelukkig drogen mensen hun kleding nu thuis. Maar wat te denken van het meenemen van spaarlampen uit de toiletten? Komt er een gast ons vertellen dat het donker is in de toiletten, zijn de lampen weg… Batterijen uit de afstandsbediening van de tv foetsie? Niet alleen je eigen kind meenemen naar onze kinderoppas, maar gelijk alle buurkinderen, omdat je deze week oppas van de buurkinderen bent? Maar het gaat nog verder, dumbells van 12 kilo die meegenomen worden, evenals medicine ballen. Zie jij jezelf al weglopen met 24 kilo in je sporttas? Wel een mooie training trouwens. Of, zoals ieder jaar in de vakantieperiode: onze drinkbekers die bij bosjes verdwijnen! Gelukkig staat ons logo erop, dus wordt er op de camping in ieder geval aan ons gedacht. De laatste trend is het meenemen van zakken huisvuil en deze in de afvalbakken in de toiletten proppen. Schijnbaar zijn deze mensen door hun quotum afvalstorten heen en zoeken ze nu naar wegen om toch afval te lozen. Hoort ook allemaal in het leven van een fitness-ondernemer.

Gelukkig bestaat het overgrote deel van onze gasten uit fantastische mensen en is er een enkeling die andere normen, waarden en omgangsvormen hanteert. We lossen het op en focussen ons op al het positieve dat wij dagelijks meemaken en mogen doen. Al met al zijn we tenslotte mensen, al vraag je je soms af…. Ik hoop een lach op je gezicht te hebben getoverd door onze (toch wel) hilarische taferelen te delen en mocht je eerdaags op de camping staan met een Studio Perfect bekertje…Proost!

Arthur Rijker

Studio Perfect

Reageer op dit nieuws 4
Meer berichten