Logo deventerpost.nl


Voorstelling Reizen over grenzen heen in de Zevende Hemel

  Cultuur

DEVENTER - Enige tijd geleden verscheen bij Deventer uitgever ArtNik het boek 'Op de grens tussen werelden'. De schrijver daarvan is Han Dijk. Het is een boek vol verhalen over ontmoetingen met mensen, met als rode draad een leven in verschillende werelden tegelijk.

Han Dijk deelt dit graag met anderen in een tijd dat grenzen eerder tot muren worden. Singer/songwriters Gerdine Vermeer en Gerben Kroeze van de Deventer band Dear Ellinor ontmoeten de schrijver op zaterdagavond 25 maart a.s. om 20.15 uur in café de Zevende Hemel (bovenverdieping). Verhalen worden voorgedragen, muziek wordt ermee in verbinding gebracht. Een bijzondere ontmoeting.

Schrijver en uitgever wensen dat er met deze voordracht een gesprek ontstaat over de ervaringen, belevingen vreugden vanwege het overschrijden van grenzen in letterlijke of figuurlijke zin. Dat mensen het minder moeilijk vinden om grenzen te overschrijden in zijn of haar leven. Het zou voor de hele mensheid mooi zijn, als mensen daar soepeler mee om weten te gaan.

De toegangsprijs is vijf euro en de kaarten zijn vooraf verkrijgbaar in Café De Zevende Hemel. Wees er op tijd bij want er zijn maar 40 zitplaatsen. Aansluitend aan het programma zullen singer/songwriters van Dear Ellinor beneden in het café nog een optreden verzorgen.

Reageer als eerste
Meer berichten