Logo deventerpost.nl

Tentoonstelling Deventer kunstenaar Simon Bos in Atelier Komma

  Cultuur

DEVENTER - Aan de Achter de Muren Vispoort 46 opende zaterdag het nieuwe Atelier Komma haar deuren voor de eerste tentoonstelling getiteld: 'Zwerven met Simon Bos, struinen - flower power - nieuwe landschappen.

Atelier Komma legt zich toe op tentoonstellingen van werk dat de verbondenheid tussen mens en zijn omgeving uitdrukt. Want de intentie van Komma is het omarmen van de aarde en het beleven van de verwevenheid van alles wat het tot deze unieke planeet maakt. Een avontuur met spannende zijpaden en verrassende vergezichten dat nooit eindigt of af is.

In het voetspoor van die intentie gaan kunstenaars, elk op hun eigen wijze, deze verbondenheid verbeelden. De exposities worden, waar mogelijk, aangevuld met workshops en excursies.

De natuur is de inspiratiebron voor Simon Bos. Door foto’s te nemen en deze door middel van multimediale technieken te transformeren schept hij fantasierijke abstracte landschappen. Zijn werk is te zien tot juli 2017. Atelier Komma, Achter de Muren Vispoort 46, Deventer, is geopend op vrijdag van 11:00 tot 17:00 en op telefonische afspraak: 0570-61 75 46.

Reageer als eerste
Meer berichten