Logo deventerpost.nl


Start kaartverkoop Pop in De Kuip 2017

  Cultuur

COLMSCHATE - Op zaterdagavond 20 mei houdt De Kuip in Colmschate het muziekspektakel Pop in De Kuip. Meer dan 80 muzikanten, solo of samen, verzorgen optredens tijdens dit popconcert.

Popkoor Sh'Boom, Orkest Eendracht, Het Stijlorkest, Geertje & Jan (doedelzak) en diverse zangsolisten laten hun muzikale talenten horen. Gelegenheidsformatie "De Band" speelt met een zestal enthousiaste topmuzikanten een aantal verrassende nummers.

Het belooft een heel divers programma te worden waarin pop, harmonie, rock, zang en doedelzak elkaar afwisselen en samenkomen. Ook brengen de deelnemers een eerbetoon aan artiesten zoals Freddie Mercury, David Bowie, Joe Cocker, Amy Winehouse, Ramses Shaffy en Thé Lau die de afgelopen 30 jaar zijn overleden. De organisatie kwam hierop doordat er de laatste 1,5 jaar vele artiesten helaas overleden. De presentatie is in handen van Wilma Achtereekte en de afterparty wordt verzorgd door DJ TeamTinus.

De kaartverkoop start op 18 april via De Kuip, Slagerij Vrielink (Winkelhart van Colmschate) en de deelnemers. De kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en indien beschikbaar 10 euro aan de deur. Mis Pop in De Kuip niet en kijk op de website van De Kuip: www.de-kuip.nl/popconcert2017 
 

Reageer als eerste
Meer berichten