Logo deventerpost.nl


Brandweerman Sam naar Deventer Schouwburg

  Cultuur

DEVENTER - Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, komt op zondag 14 mei naar de Deventer Schouwburg (voorstellingen om 14 en 16 uur). Na de succesvolle familievoorstelling 'Piekepolder op Stelten' zijn Sam en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter nu te zien in een fonkelnieuwe familievoorstelling voor jong en oud.

Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat. Deze show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin. 

Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet. Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen.

De show zit vol interactie en er gebeurt heel veel op het podium. Iedere voorstelling is een feestje. Naast dat het een hele vrolijke en energieke show is leren de kinderen ook nog iets over veiligheid. Na afloop ontvangen de kinderen allemaal een Junior Cadetten Diploma en kunnen de kinderen met hun tv-helden op de foto'.

Reageer als eerste
Meer berichten