Logo deventerpost.nl


Krasse Fratsen kunstveiling in De Schalm

  Cultuur

DEVENTER - Bent u creatief en maakt u schilderijen, beelden, mozaïeken, textiele werken, glas in lood, tekeningen, etsen of collages? Vindt u het leuk om uw werk te laten zien en eventueel te verkopen? Dat kan in De Schalm op 10 juni.

Veilingmeester Bep Spa hanteert de veilingmeesterhamer met haar kenmerkende gulle lach. De organisatie hoopt ook op gulle gevers want de opbrengst is voor het goede doel. Meedoen? Meldt u dan aan op info@krassefratsen.nl  of op 06-24645934. Werken inleveren kan op maandag 29 mei van 09.00-12.00 uur. Op zaterdag 3 juni is er een kijkdag/expositie in De Schalm, Dreef 1 in Deventer (Borgele) tijdens het Zomerspektakel van 13.00-18.00 uur. Dan kan er ook nog werk ingeleverd worden. De veiling zelf is op zaterdag 10 juni, ook in De Schalm. Vanaf 14 uur worden de werken bij opbod verkocht door veilingmeester Bep Spa.

Het idee voor de Krasse Fratsen Kunstveiling is ontstaan in overleg met de wijkbewoners van Borgele-Platvoet. Het is onderdeel van het project Krasse Fratsen, waarin 60-plussers uit de wijk diverse kunstzinnige projecten bedenken en uitvoeren, met ondersteuning van professionele kunstenaars en Stichting Fit-ART. 

Reageer als eerste
Meer berichten