Logo deventerpost.nl


Deze nieuwe opvoering van Stichting Passie Producties, genaamd Passion Stories, vindt plaats in twee prachtige historische kerken, namelijk de Bergkerk in Deventer en de dorpskerk in Wilp.
Deze nieuwe opvoering van Stichting Passie Producties, genaamd Passion Stories, vindt plaats in twee prachtige historische kerken, namelijk de Bergkerk in Deventer en de dorpskerk in Wilp. (Foto: Stichting Passie Producties)

Passion Stories in kerken over onvoorwaardelijke liefde

  Cultuur

DEVENTER - Op 8,9 en 10 december wordt, in navolging van de succesvolle The Passion Deventer, wederom een indrukwekkende muziek- en dansvoorstelling opgevoerd. Dit keer binnen en intiemer qua opzet, maar in dezelfde bijzondere sfeer.

Deze nieuwe opvoering van Stichting Passie Producties, genaamd Passion Stories, vindt plaats in twee prachtige historische kerken, namelijk de Bergkerk in Deventer en de dorpskerk in Wilp. De insteek is grotendeels hetzelfde als met The Passion Deventer in 2016, namelijk mensen verbinden, raken en inspireren door middel van een verhaal met zang, muziek en dans op een bijzondere nostalgische plek en warme sfeer. Mensen een moment stil laten staan bij henzelf en de samenleving.

Het verhaal zal verteld worden door een bekende Deventenaar met een speciaal geschreven script waarin de link naar Deventer wordt gelegd. De verteller en de rest van de cast, worden na de zomer bekend gemaakt. Het stuk neemt de mensen mee in het verhaal van een opgroeiend kind dat zich afvraagt 'Ken je mij?' Het gaat over onvoorwaardelijke liefde en over loslaten, het vinden van je eigen identiteit en respect voor de ander in deze tijd.

Zo'n 75 amateurkunstenaars doen mee: een 50-koppig koor (het Passion Deventer koor in samenwerking met het koor van de Dorpskerk Wilp), begeleid door een sterk muzikaal combo uit de regio en dansgroep SVS uit Schalkhaar, beiden werkten ook mee aan The Passion Deventer, waarbij SVS onder meer de prachtige schaduwdans opvoerde.

De muzikale leiding is weer in handen van muzikaal leider Sandra de Bruin uit Apeldoorn. Bekende popnummers en imponerende klassieke muziek van koor en combo worden afgewisseld met gevoelige zang- en muzieksolo's. Daarnaast zijn er wederom andere verrassende elementen, die voor momenten van ontroering en kippenvel zullen zorgen.

Wil je erbij zijn, houd dan de facebookpagina van Stichting Passie Producties goed in de gaten om te zien wanneer de kaartverkoop start. Het aantal plaatsen is beperkt. Kaarten kosten 15 euro per stuk tot 1 oktober, daarna 17,50 euro. Met de opbrengst wil Stichting Passie Producties gratis openluchtvoorstellingen, zoals The Passion Deventer, blijven mogelijk maken. Kijk op www.stichtingpassieproducties.nl voor meer info.

Reageer als eerste
Meer berichten