Logo deventerpost.nl


Cabaret primeur in de Muziekkoepel Worp

  Cultuur

DEVENTER - Het wordt de eerste keer dat in de Muziekkoepel Nering Bögel een kleinkunst voorstelling wordt gegeven. Dat vindt plaats op zondagmiddag 13 augustus 14.30 uur in het Worpplantsoen. Cabaretier Jos van Beem uit Tubbergen, in de jaren 70 winnaar van cabaretfestival Camaretten Delft, presenteert dan zijn nieuwe interactieve Theaterprogramma met een Menukaart. Het publiek kan invloed uitoefenen op het programma door het maken van hun keuze.

Het programma bestaat uit een mix van muziek en eigen verhalen met de nodige ruimte voor humor, hilariteit en verbazing. Met anekdotes en een zoektocht naar het dagelijks leven met een knipoog naar de actualiteit. Het is een muzikaal optreden waarbij het publiek met regelmaat wordt betrokken. Laat je meevoeren door Jos van Beem (teksten/muziek, gitaar, zang), Antoon Aukes (percussie, ukelele, zang) en Hans Barkel (piano, keyboard, zang).

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid. Meer info: www.muziekkoepelneringbogel.nl

Reageer als eerste
Meer berichten