Logo deventerpost.nl


Foto: Maurice van Es

Lucky Live met Sander van de Pavert bijgeboekt in Deventer Schouwburg

  Cultuur

DEVENTER - Op donderdag 2 november beklimt LuckyTV de bühne van de Deventer Schouwburg! Dit najaar reist Lucky-maker Sander van de Pavert met zijn studio door Nederland voor een onvergetelijke televisie­avond. De voorstelling reist langs slechts 10 theaters in Nederland.

Een hilarische en mes­scherpe theatershow: Lucky Live. Een zinderende excursie door het Hollandse medialandschap en een exclusief kijkje in de keuken van LuckyTV. Een televisieavond waar u niet voor thuis blijft!Na een reeks met maar liefst 24 ongekend succesvolle voorstellingen in thuisstad Den Haag, is het nu tijd dat Lucky Live op reis gaat. De theatervoorstelling van Sander van de Pavert, creator van Lucky TV, heeft vrijwel zonder uitzondering voor uitverkochte zalen gestaan in het Zuiderstrandtheater, een theatertour kon dan ook niet uitblijven.

Sander van de Pavert: "Het lijkt nog maar gisteren dat ik op mijn benedenverdieping begon met Lucky TV, uren kijken, snijden, knippen in mijn eentje. Dat ik mijn visie op het gebrek hiervan in het Nederlandse televisielandschap nu deel met volle zalen is een briljante ervaring. Ik kijk enorm uit naar de reacties buiten Den Haag."

Kaarten zijn vanaf 4 september te verkrijgen via www.deventerschouwburg.nl.

Lucky TV Live!
met Sander van de Pavert
donderdag 2 november | 20.00 uur 
 

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox