Logo deventerpost.nl


Roestige Spijkers & Andere Helden is een live gespeelde animatiefilm met gevonden voorwerpen. (foto: Femke Teussink)
Roestige Spijkers & Andere Helden is een live gespeelde animatiefilm met gevonden voorwerpen. (foto: Femke Teussink) (Foto: Gerreke van den Bosch)

TAMTAM kiest voor nieuwe locatie

  Cultuur

Deventer - TAMTAM's werkplaatstheater in het Havenkwartier gaat definitief dicht. De werkplaats gaat verhuizen naar een kleinere ruimte een paar straten verderop waar geen plaats meer is om publiek te ontvangen.

De laatste voorstellingen op de oude locatie zijn op 22 en 23 november. Het besluit te gaan verhuizen is enerzijds ingegeven doordat TAMTAM te vaak op tournee is om nog veel in de eigen werkplaats te kunnen spelen en anderzijds omdat de huur in het Havenkwartier simpelweg te hoog werd.
Iedereen die ooit hoorde hoe leuk het was maar nooit kon komen kijken krijgt nog één keer de kans een voorstelling bij TAMTAM mee te maken. Op woensdag 22 en donderdag 23 november is 'Roestige
Spijkers & Andere Helden', de theaterversie van 70 minuten, te zien. De voorstelling reisde al door heel Europa en in het Poolse Lodz won TAMTAM er de tweede prijs mee. Het is een live gespeelde animatiefilm met gevonden voorwerpen. Zonder tekst maar met een verrassende soundtrack. Twee spelers werken achter een animatietafel en op een groot scherm verschijnen prachtige beelden en vindingrijke metamorfosen. Zonder tekst maar met een verrassende soundtrack.
dres: Scheepvaartstraat 7. Entree: tien euro. Reserveren wordt aangeraden via: tamtamtheater.nl/reserveren_werkplaatstheater.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox