Logo deventerpost.nl


Foto: Wim Lanser

Win vrijkaarten voor familiemusical Peppa Pig - De Grote Plons in Deventer Schouwburg

  Cultuur

Deventer - Peppa Pig is een vrolijk varkentje dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder. Ze is dagelijks te zien op tv bij Nickelodeon en heeft nu ook haar eigen familiemusical.

Op 27 december beleeft Peppa Pig samen met haar vriendjes in Deventer Schouwburg een vrolijk en muzikaal avontuur in de 'De Grote Plons!'. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden.

De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar. Na de voorstelling komt Peppa natuurlijk nog naar de foyer voor een foto. Dus pak je laarzen en maak samen met Peppa een Grote Plons.

De Deventer Post geeft 2x2 vrijkaarten weg voor deze gezellige voorstelling. Winnen? Doe dan mee aan onze facebookactie! 

Deze vrolijke voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Entertainment One's.

27 december om 14:00 en 16:00 uur, bij Deventer Schouwburg, Leeuwenbrug 2, Deventer. Kaartprijs vanaf € 17.50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.deventerschouwburg.nl of telefonisch via 0900 – 3000 200. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/PeppaPig.

Meer berichten

Shopbox