Foto: Hans Nijs

Musical B.I. Zonder vijf keer in Dorpshuis Voorst

  Cultuur

Voorst - Het dorpshuis in Voorst is al jaren de vaste stek van de musicalproducties door zangleerlingen van Ans Booy. Een fijne, gastvrije locatie met de beschikking over een goede akoestiek en een mooi groot podium van maar liefst 11 meter breed en 7 meter diep. Eerdere musicalproducties die er werden uitgevoerd waren o.a. Titanic, Anastasia, een stukje Hemel en Chocola.

De musical vertelt het verhaal van de enigszins bijzondere familie Zonder. Eens per jaar komt de familie bijeen op het familie kerkhof om te vieren dat ze een Zonder zijn. Ook de voorouders worden daarbij uit hun graven gewekt. Er wordt gedanst en de laatste roddels en nieuwtjes worden er uitgewisseld. Een bekentenis van de dochter van de familie en het geheim houden van informatie zet de ‘ normale ‘ gang van zaken binnen de familie aardig op z’n kop.

De muzikale begeleiding is In handen van Sandra de Bruin, muzikaal leider van het Vocaal theater ensemble FOON , het Nieuwsdienst Koor Wilp en ze was ook muzikaal leider van de Deventer Passion en Passion Stories. Ze wordt ondersteund door Michiel Nijs die de percussie voor zijn rekening neemt. Zang, dans, prachtige kleding en belichting moeten van deze musical wederom een lust voor oog en oor maken.

Kaarten zijn te verkrijgen bij Boekhandel Oonk, Dorpshuis in Voorst en via ansbooyzingen@gmail.com. De speeldata zijn 14, 20 en 21 april aanvang 20.00 uur en zondag 15 en 22 april om 14.30 uur. Kaarten kosten €15,00.

Meer berichten