Jazz trio Fine&Mellow 
Jazz trio Fine&Mellow 

Kunstcafé over 'Kunst zonder beperkingen'

  Cultuur

Deventer - Vrijdag 9 november is er weer Kunstcafé met de titel Kunst zonder beperkingen. Er zijn sprekers uitgenodigd die kunstbeoefening mogelijk maken voor iedereen.  Het Kunstcafé vindt plaats van 10.15-12.15 uur, de locatie is Kunstcircuit Deventer (voorheen Leeuwenkuil, Keizerstraat 70). 

Op het programma staan: 
Luisella Lai speelt, zingt, musiceert en is regisseur van theater voor speciale doelgroepen. Zij gaat uit van de creativiteit van de spelers en komt zo tot mooie, ontroerende en ook vaak humoristische voorstellingen. 

Jazz trio Fine&Mellow 
Bernadette (zang), Milan (gitaar) en Etienne (contrabas en achtergrondzang) spelen met veel plezier de beste jazz- en popsongs die ze in een nieuw jasje steken.

Sabine Woertman gaat dansend door het leven om ziekte van Parkinson het hoofd te bieden. Als Dance for Health-docent helpt ze anderen beter te bewegen. Hoe zij dat doet, laat ze u zien en voelen.

Jan Bugter is bestuurslid van Stichting  TOF (TalentOntwikkelingsFonds), dat zich inzet jonge talentvolle mensen in de kunsten financieel te ondersteunen.

Entree is euro 5 inclusief 1 koffie/thee. 
 

Meer berichten