Variatie in stijl en sfeer, virtuositeit en luchtigheid - dat zijn de ingrediënten voor een concert van Brisk.
Variatie in stijl en sfeer, virtuositeit en luchtigheid - dat zijn de ingrediënten voor een concert van Brisk. (Foto: )

Brisk Recorder Quartet in dorpskerk Bathmen

  Cultuur

Bathmen - Op zondag 25 november heeft de Muziekkring Bathmen het Brisk Recorder Quartet uitgenodigd. "Brisk" betekent levendig en wakker. Het concert begint om 15 uur.

Variatie in stijl en sfeer, virtuositeit en luchtigheid - dat zijn de ingrediënten voor een concert van Brisk. Sinds 1986 gaf het Brisk Recorder Quartet talloze concerten bij gerenommeerde podia en festivals van naam in veel Europese landen, zoals Canada en Noord- en Zuid -Amerika. De leden van het Brisk Recorder Quartet zijn: Marjan Banis, Susanna Borsch, Bert Honig en Alide Verheij. "BRISK" heeft een enorme verzameling blokfluiten die door bouwers uit de hele wereld speciaal voor hen gemaakt zijn. Een concert van "BRISK" is dan ook spectaculair om naar te kijken.
Het Quartet werkt veel samen met kunstenaars uit andere disciplines zoals acteurs, regisseurs, filmers, schrijvers en vormgevers. Ook treedt men graag en vaak op voor kinderen. Met diverse succesvolle kindertheaterproducties bereikte Brisk een groot jong publiek. De leden van het Quartet zijn niet alleen bevlogen musici maar ook bevlogen docenten. Toegang i€ 15, donateurs € 10. Jongeren tot 18 jaar gratis.

muziekkringbathmen.nl

Meer berichten