Logo deventerpost.nl


Voor Eten op Rolletjes selecteren organisatoren Frans en Bob Nagel alleen unieke plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort het Worpplantsoen vanzelfsprekend bij.
Voor Eten op Rolletjes selecteren organisatoren Frans en Bob Nagel alleen unieke plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort het Worpplantsoen vanzelfsprekend bij.

Foodfestival Eten op Rolletjes strijkt weer neer in Deventer

  Human Interest

DEVENTER - Eten op Rolletjes keert 21 tot en met 23 juli terug in Deventer. Het intieme foodfestival tovert voor het tweede jaar op rij het Worpplantsoen om tot een openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin.

Naast Deventer doet Eten op Rolletjes nog meer locaties aan in 2017. Van het Dudokpark in Hilversum tot het Akoesticumpark in Ede. De ingrediënten van het gratis festival: keukens op wielen met het lekkerste eten, live muziek en kidsvermaak. Eten op Rolletjes reist in totaal naar tien steden in 2017. 

Voor Eten op Rolletjes selecteren organisatoren Frans en Bob Nagel alleen unieke plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort het Worpplantsoen vanzelfsprekend bij. Op elke locatie staan 30 food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van fish taco's tot curries, roti en oesters. Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van lokale bands en DJ's. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen vermaken zich o.a. bij de schminkhoek en de Bibliotheekbus.

De succesformule van Eten op Rolletjes? Het intieme foodfestival brengt mensen en smaken samen. Bob Nagel: "Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek. Je kunt samen met familie neerploffen op een picknickkleed, vrienden maken aan de lange houten tafels, verrassende nieuwe smaken ontdekken of de heupen losgooien op live muziek."

Toegang tot Eten op Rolletjes is gratis. Ga voor meer informatie naar www.etenoprolletjes.nl. 
 

reageer als eerste
Meer berichten