Logo deventerpost.nl


Wie en wat is er opgetrommeld in de Rivierenwijk!?

  Human Interest

DEVENTER - Op 19 juni vanaf 19.30 worden de resultaten van De Grote Optrommelactie in de Rivierenwijk gepresenteerd. Iedereen die nieuwsgierig is naar de uitkomst is van harte welkom in Wijkgebouw De Ark, Oude Bathmenseweg 5, Deventer. 

De afgelopen maand kon het in de Rivierenwijk zo maar gebeuren dat de buurman of buurvrouw voor de deur stond om een trommel met inhoud te geven. In een aantal straten werden buren misschien wel letterlijk opgetrommeld. De optrommelactie is hét moment om je idee of talent kenbaar te maken. En het resultaat: trommels vol met ideeën en wensen voor de buurt die we gaan uitwerken!

In de trommels zat behalve een route waarmee duidelijk werd wie de volgende is die opgetrommeld wordt vragen over het (samen)leven in de buurt. Bijna alle trommels zijn ondertussen op hun eindbestemmingen en de  binnengekomen tips en ideeën zijn geïnventariseerd. De besturen van Wijk- & Speeltuinvereniging Rivierenwijk en het Huis van de Wijk presenteren  de uitkomst van de optrommelactie. Iedereen die nieuwsgierig is naar de uitkomst van de optrommelactie is uitgenodigd! Op 19 juni vanaf 19.30 in Wijkgebouw De Ark, Oude Bathmenseweg 5, Deventer! 

De actie startte op 1 mei, toen gingen 10 trommels op verschillende plekken de Rivierenwijk in. Zo werden onder andere (delen van) de Hunzestraat, Lekstraat, Zaanstraat, Maasstraat, Grevelingenstraat, Amerstraat en het Spuipad opgetrommeld! 

De optrommelactie is een initiatief van Wijk- & Speeltuinvereniging Rivierenwijk en het Huis van de Wijk i.s.m. Dorpsfemme en Raster Welzijn. De optrommelactie is mede mogelijk gemaakt door WijDeventer.  
 

Reageer als eerste
Meer berichten