Kerstdecoraties maken voor dolfijntherapie


Kerstdecoraties maken voor dolfijntherapie

  Human Interest

DEVENTER - Vrijdag 9 december houden Angel Pinxten en Sterre Delemarre workshops “zelf kerstdecoraties maken”. De eerste workshop is van 13 tot 14.30 uur. De tweede van 14.45 – 16.15 uur. De opbrengst van deze workshops is bedoeld voor dolfijntherapie voor de 6 jarige Norah uit Deventer.

Bijzondere kerststukjes, prachtige kerststerren, unieke kerstballen van wol of andere materialen. Heb je zin in een gezellige creatieve middag? Met als resultaat unieke, persoonlijke kerstversieringen. Dan is deze workshop echt iets voor jou. Maar dat niet alleen. Door mee te doen aan deze workshop breng je de dolfijnondersteunende therapie voor Norah een stapje dichterbij. Of je nu twee linker handen hebt, of heel creatief bent. Er is voor elk wat wils. We hebben allerlei voorbeelden en materialen en je kunt zelf kiezen wat je leuk vindt om te maken.

De locatie van de workshops is Muggenplein 10C te Deventer. De kosten bedragen € 12,50 inclusief materialen en een kopje koffie/thee. Aanmelden bij Sterre Delemarre (06-47190935, info@fotosterre.nl) of Angel Pinxten (06-53478329, angelpinxten@gmail.com).

Door een zeldzame mutatie - Norah is de enige in Nederland met deze mutatie - heeft zij een forse ontwikkelingsachterstand. Ze kan niet praten en haar ontwikkelingsleeftijd is 9 a 11 maanden. Norah staat op de wachtlijst bij Stichting Syndroom van de lach om dolfijnondersteunende therapie te volgen. Deze therapie heeft al bij vele kinderen geholpen bij hun ontwikkeling. Helaas is deze therapie heel erg duur. Sterre en Angel willen graag Norah steunen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden