Logo deventerpost.nl


Duizenden mensen dansen tijdens de Nationale Biodanzaweek

  Ingezonden

DEVENTER - Biodanza wordt steeds populairder in Nederland. Op 200 plekken, waaronder ook Deventer, kan wekelijks gedanst worden. Van 16-23 april 2017 worden speciale evenementen door heel Nederland georganiseerd voor mensen die kennis willen maken met Biodanza. Iedereen die nieuwsgierig is of zich wil laten verrassen door dit prachtige systeem kan dit nu zelf gaan ervaren.

Op zaterdag 22 april is iedereen van harte welkom bij de open les van Biodanza Deventer met Jojanneke Beekman en Mark Oomen op BCD Het Pakhuis, Raamstraat 59 om 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)

De bedenker van Biodanza, Rolando Toro Araneda (1924-2010), had als droom om "de hele planeet te laten dansen". Inmiddels heeft Biodanza zich over de gehele wereld verspreid, ook in Nederland. Biodanza nodigt uit om:

1. ongedwongen te dansen en lekker vrij te kunnen bewegen. Het gaat bij Biodanza niet over danspasjes of hoe je dans er uit ziet. Als je er maar van geniet!

2. meer uit het leven te halen. Verdieping te voelen, te ontdekken wat je werkelijk wil en je leven ten volle te leven.

3. te genieten van het diepere sociale contact, zonder woorden. Oprechte aandacht te ervaren, met respect en vrolijke, ontroerende ontmoetingen.

4. meer te voelen en meer vanuit je hart te leven. Door de non-verbale oefeningen voel je meer contact met jezelf, anderen en alles om je heen.

5. jezelf en je gevoel tot expressie te brengen in de beweging. Te ervaren dat je uniek en oke bent.

Aanmelden of meer informatie: tel: 06-42826499 (Jojanneke Beekman) of info@biodanzadeventer.nl. 

Zie ook: www.biodanzadeventer.nl of https://www.facebook.com/events/793079184174702

Reageer als eerste
Meer berichten