Logo deventerpost.nl


Deventer acteur te zien in bioscoopfilm

  Ingezonden

Deventer - Peter Koenen, acteur uit Deventer, is opnieuw te zien in de tweede bioscoopfilm 'De Confrontatie II' van Assenaar Brian op de Dijk (24 jaar). Hij speelt wederom de rol van vader en celebrity journalist Sjoerd Veldhuis.

Brian is verantwoordelijk voor zowel het verhaal als de productie en regie. Deze film heeft als thema pesten op middelbare scholen. De eerste bioscoopfilm met als titel 'De Confrontatie' ging juni 2015 succesvol in première en heeft daarna nog in 5 bioscopen door het land gedraaid. Dit verhaal ging over adoptie en de zoektocht dat Joost Veldhuis op het pad van zijn identieke tweelingbroer bracht, waarna zij samen veel mee hebben gemaakt. In deze film was Peter Koenen ook al te zien.

In deze tweede film gaat dit verhaal verder, Joost & Thijmen komen in de puberteit en zo komt Joost voor vele keuzes te staan. Keuzes op gebied van vriendschap, liefde... en in zijn nieuwe klas komt pesten aan bod. Wat moet hij doen? De gepeste jongen helpen, maar de kans lopen om zelf ook gepest te worden? Niets doen en het laten gebeuren? of is de drang om erbij te horen en mee te doen toch groter? en hoe staat het met de band met zijn tweelingbroer? en zijn beste vriend Niels? Ook zijn zijn adoptieouders gescheiden en staat hij er min of meer alleen voor. Hoe loopt dit af? Op zaterdag 16 september gaat de film groots in première in Pathé Cinemec in Utrecht. Na deze première zal de film een tour maken langs bioscopen en middelbare scholen.

Tickets zijn te bestellen via www.pathe.nl/film/23320/de-confrontatie-ii-het-afscheid

Meer berichten

Shopbox