Logo deventerpost.nl


Biodanza Deventer start met Beginnerscursus Biodanza

  Ingezonden

Deventer - Eind september start er iets nieuws in Deventer: een Beginnerscursus Biodanza!

Biodanza is een systeem voor persoonlijke ontwikkeling dat is ontwikkeld door Rolando Toro Araneda in de jaren '60. Het is een combinatie van muziek, bewegen, contact en ervaren.

Biodanza is een effectieve manier om weer in balans te komen. We beginnen een workshop met actieve oefeningen die onze vitaliteit en vreugde stimuleren. In de tweede helft worden de oefeningen rustiger zodat we ons lichaam kunnen ontspannen en nieuwe energie kunnen opdoen. Tijdens de workshop praten we niet, zodat ons hoofd even rust krijgt en we ons lichaam de kans geven om nieuwe positieve ervaringen op te doen. Iedereen kan mee doen: het gaat niet om pasjes, maar om vrij te dansen en je gevoel uit te drukken via de beweging. Een deelneemster schrijft: "Na deze eerste ontmoeting in dans voelde ik mij meer verbonden, ervaarde ik meer vreugde en vrijheid en was ik de volgende dagen erg vrolijk."

De wekelijkse beginnerscursus van 5 vrijdagavonden start vrijdag 22 september in de prachtige ruimte van "het Pakhuis". Je schrijft je direct in voor 5x. Mark en Jojanneke van Biodanza Deventer leggen meer uit over de achtergrond en theorie van Biodanza en wijden je in in de basis van Biodanza. Ook geven ze praktische tips bij de meest voorkomende 'uitdagingen' in Biodanza, zoals afstemmen, grenzen aangeven en contact maken. Maar bovenal gaat het om het plezier te (her)ontdekken.

Ook geven ze iedere maandagavond wekelijkse Biodanza workshop in een doorlopende groep.

Data: 22/9, 29/9, 6/10, 13/10 en 20/10,

Kosten: €67,50 voor 5 avonden

Locatie: BCD Het Pakhuis, Raamstraat 59, Deventer

Aanmelden kan via: www.biodanzadeventer.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox