Logo deventerpost.nl


Open dag hogeschool Saxion in Deventer

  Ingezonden

Deventer - Op woensdagavond 11 oktober vindt de eerste open dag van het nieuwe schooljaar van hogeschool Saxion in Deventer plaats. Studiekiezers zijn van 16.00 tot 21.00 uur van harte welkom. Tijdens de open dag kunnen geïnteresseerden informatie krijgen over alle bacheloropleidingen van Saxion. 

Studiezoekers, eventueel met hun ouders, kunnen zich op verschillende manieren oriënteren. Zo worden er bij veel opleidingen voorlichtingen gegeven. Ook zijn er speciale bijeenkomsten voor mbo-ers die door willen stromen naar het hbo. Er is een oriëntatiemarkt voor studiezoekers waar informatie wordt gegeven over alle opleidingen van Saxion. Ook met vragen over bijvoorbeeld de studiekeuzecheck, huisvesting en studiefinanciering kun je terecht bij een speciaal ingerichte stand.
 
Naast voltijdopleidingen biedt Saxion overigens ook diverse mogelijkheden om in deeltijd te studeren: bachelors, cursussen, modulen, Associate Degrees en masters. Tijdens de open dag presenteert een deel van dit parttime-aanbod zich, onder andere bij de stand van de Saxion Parttime School. 

Internationaal georiënteerde studiekiezers kunnen vanaf dit studiejaar terecht bij de splinternieuwe Saxion International Business School. De School richt zich op Nederlandse én internationale studenten, die bewust kiezen voor een volledig Engelstalige business opleiding. In de internationale leer- en werkomgeving worden studenten van ruim 35 verschillende nationaliteiten opgeleid tot professionals die duurzaam zakendoen en samenwerking centraal stellen.

Technologische innovaties veranderen het leven van iedereen. Niet alleen het sociale leven, maar ook de beroepen. Bij hogeschool Saxion wordt studenten geleerd welke gevolgen deze innovaties hebben op hun toekomstige vakgebied en hoe ze technologie kunnen toepassen om hun werk straks nog beter uit te voeren. Dus welke studie ze ook kiezen, iedereen is straks voorbereid op een wereld die steeds slimmer wordt.

Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de open dag ter plekke voor een opleiding van Saxion aanmelden, mits ze hun DigiD weten. 

Meer informatie is te vinden op www.saxion.nl/getready

Meer berichten


Shopbox