Besparen op de fiets

  Ingezonden

DEVENTER - Regelmatig fietsen maakt slimmer, gezonder en succesvoller. Het vermindert stress en zorgt er voor dat je minder vaak ziek bent. Je fietst de files vlot voorbij en hebt geen problemen met parkeren. Alle reden dus om in het nieuwe jaar vaker de fiets te pakken. Met de Slim&Snel app krijg je dat extra duwtje in de rug. Met de app spaar je voor kortingen. Overstappers van auto naar fiets, sparen ook nog voor geld. Start je in januari? Dan krijg je de eerste 1000 punten cadeau.

De slimme app registreert de ritten en stimuleert om door te gaan via persoonlijke coaching. Via slimensnel.nl maak je gemakkelijk een account aan. Download daarna de app en je eerste punten zijn al binnen! 

Iedereen met een fiets of e-bike die woont en werkt in de regio Stedendriehoek kan meedoen. Neem je voortaan de fiets in plaats van de auto? Dan kun je met de app een aardig bedrag bij elkaar sparen, tot €190,-. Alle fietsers sparen met de app voor punten, die kunnen worden ingewisseld in de speciale webshop voor kortingen of een kans in de loterij. Meer informatie en de voorwaarden zijn te vinden op www.slimensnel.nl.
 
Het project Slim en Snel is onderdeel van Slim Reizen Stedendriehoek, één van de programma's van Cleantech Regio Stedendriehoek in het kader van het nationale programma Beter Benutten. Daarin werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid over weg, water en spoor te verbeteren in de drukste regio's.

Meer berichten