Logo deventerpost.nl


Startende hardlopers bij ABS

  Sport

BATHMEN - Met vijf hardlooptrainers van ABS loopgroep, gaat ABS maandag 3 april starten met een beginnende hardloopgroep. In de afgelopen jaren hebben meer dan 200 deelnemers van Bathmen en omgeving de loopcursus gevolgd met succes.

Initiatiefnemer Han Keizer startte tien jaar geleden met deze beginnersloopgroep, hij deed dit met enorme enthousiasme en doorzettingsvermogen. Helaas door omstandigheden is hij hiermee gestopt. De vijf gediplomeerde trainers van ABS nemen het stokje van Han over.

Het programma gaat er vanaf 3 april als volgt uitzien. De trainingen zijn op de maandag- en vrijdagavond van 19:30-20:30 met veel aandacht voor loopscholing, blessurepreventie en het opbouwen van een goede conditie.


De drempel is laag en plezier is de basis. Fit of niet of zij die de stoute schoenen willen aantrekken; je kunt altijd meedoen. Je traint in een groep, samen lopen is gewoon leuker.
De kosten zijn heel erg laag gehouden. Men krijgt een trainingsprogramma voor 12 weken, waarbij je twee keer in de week een training krijgt van gediplomeerde trainers. En dit alles voor 50 euro. Wie daarna direct lid blijft van ABS Trimmen betaalt de eerste twee maanden geen contributie. Na deze twaalf weken sluiten we met zijn allen af met een vijf kilometer loop op je eigen tempo.

De start is op maandag 3 april, samenkomst op de camping De Flierweide aan de Traasterdijk 16 in Bathmen. Het maximum aantal deelnemers van een groep is 30, dus wacht niet te lang. Aanmelden of meer informatie: startgroepabstrimmen@gmail.com of Marcel Koedijk 06-23 77 07 67 of Martje Godschalk 06-45 27 71 49.

Reageer als eerste
Meer berichten