Logo deventerpost.nl

Leren speerwerpen bij AV Daventria

  Sport

DEVENTER - De spanboog van het lijf, kracht van de worp, schoonheid van de door de lucht vliegende speer. Van oermensen die hun dagelijks voedsel bij elkaar wierpen, tot eigentijdse peuters die een mooie stok van zich afgooien: de pracht en kracht van het speerwerpen is van alle tijden. Graag laat AV Daventria 1906 atleten en andere doelgroepen de sensatie van speerwerpen ervaren tijdens een speerwerpkampioenschap. Op zaterdag 6 mei houdt de Deventer atletiekvereniging daarom een speerwedstrijd én clinics voor iedereen die tot nog toe slechts dromen kon van werpen met dit fabuleuze wapen der oudheid.

Iedereen die het leuk vindt kan meedoen aan de speciale speerwerp-clinics. Deze clinics zijn leuk als kennismaking met het speerwerpen. Daarnaast zijn de clinics zeer geschikt voor gevorderden die de fijne kneepjes van het speerwerpen willen leren. Ondanks dat de clinics gegeven worden door speertoppers, is ervaring geen vereiste voor deelname. Iedereen die ouder is dan twaalf jaar kan meedoen. Deelname aan de clinics is gratis.

Tijdstip: 12-13 uur
Locatie: Atletiekbaan Deventer, sportpark Keizerslanden

Aanmelden kan tot 5 mei via: wocavdaventria@gmail.com

Generatie-clinics

Niets is leuker dan sporten met je (klein)kind. Samen buiten en bewegen in een vrolijke ambiance. Op een speelse manier leert een Daventria trainer de speerwerp-technieken aan. Kinderen tot 12 jaar werpen vanuit veiligheidsoogpunt met een vortex. Een (groot)ouder-kind team wedstrijdje sluit de clinic af. Deelname aan de clinics is gratis.
 
Tijdstip: 13-14 uur
Locatie:  Atletiekbaan Deventer, sportpark Keizerslanden
Aanmelden is mogelijk tot 5 mei via: wocavdaventria@gmail.com

Reageer als eerste
Meer berichten