Logo deventerpost.nl

Gratis proefles conditietraining en rugwervelyoga

  Sport

DEVENTER - Bij De Deventer Dagsociëteit kunnen geïnteresseerden op 23 mei meedoen aan een gratis proefles conditietraining onder leiding van Jan Ackerstaf, gediplomeerd looptrainer en ervaren sportdocent. Het is de bedoeling om vanaf juni te starten met een wekelijkse conditietraining. De proefles biedt na de pauze tevens een eerste kennismaking met rugwervelyoga.

Jan Ackerstaff en gediplomeerd yogadocente Anna Zsiga vertellen de deelnemers tijdens de workshop hoe conditietraining voor 55-plussers bijdraagt aan de vitaliteit en het beweegplezier. Zij zetten daarbij o.a. fitness met beeld en muziek in. De rugwervelyoga is een prima aanvulling op de conditietraining. Iedereen die lichamelijke problemen ervaart met bijvoorbeeld rug, hart, knieën of armen, heeft baat bij een geschikte en verantwoorde vorm van conditietraining.

De proefles is op dinsdag 23 mei om 10.30 uur bij de dagsociëteit, Keizerstraat 70 in Deventer. Deelname is gratis. Deelnemers betalen alleen 1 euro voor een kop koffie of thee. 

Bel voor meer info met Sophie Struik, telefoon 06 -5782 1678. Aanmelden kan via e-mail: info@deventerdagsocieteit.nl.
 

Reageer als eerste
Meer berichten