Logo deventerpost.nl


Vijf kilometer Colorrun op landgoed Nieuw Rande

  Sport

DIEPENVEEN - Zondag 3 september is de tweede editie van de Colorrun Gaia 2017. Een prachtig parcours van vijf kilometer door de bossen in Diepenveen, over landgoed Nieuw Rande.

Deelname aan deze run is voor alle leeftijden. Een deelnameticket kost 15 euro. De rest van het programma is gratis toegankelijk. Hiervoor krijg je een echt Colorrun shirtje, bij het behalen van de finish een gouden medaille, een Gaia zonnebril, een zakje kleurpoeder en een eigen startnummer. De start is om 14 uur door de Koetsenpoort van Hotel Gaia.

Het evenement is tussen 13.00 en 17.00, vrij entree. ,,Het gaat in deze run niet om de tijd maar om de fun! Met een knallende afterparty met Domien Verschuuren van Radio 3 FM", zo laat de organisatie weten.

Deze middag zijn er meerdere activiteiten op het terrein bij Hotel Gaia, zoals een graffiti demo (op een autobus), een bodypaint demo en workshop, heerlijke cooldowns na de run met yoga, klankbad en massages, diverse dj's en een echte cocktailbar en foodtruck maken de middag compleet.

Kijk voor meer informatie over de run en het randprogramma op de website:

www.colorrun-gaia.nl

Reageer als eerste
Meer berichten