Logo deventerpost.nl


Go Ahead Eagles presenteert in samenwerking met Kick Uitgevers hét ultieme Go Ahead Eagles-boek! Schrijf jij mee aan de clubgeschiedenis? Plaats dan jouw favoriete elftal op de eerste pagina!
Go Ahead Eagles presenteert in samenwerking met Kick Uitgevers hét ultieme Go Ahead Eagles-boek! Schrijf jij mee aan de clubgeschiedenis? Plaats dan jouw favoriete elftal op de eerste pagina!

Hét ultieme Go Ahead Eagles-boek: bestel 'm nu!

  Sport

DEVENTER - 5 kilo, 600 pagina's, 1000 foto's, 200 interviews. Go Ahead Eagles en Kick Uitgevers slaan de handen ineen voor hét ultieme Go Ahead Eagles-boek! Deze verschijnt begin december, als het 115 jaar geleden is dat Go Ahead Eagles en DVV Go Ahead werden opgericht. Bovendien is het dit jaar precies 100 jaar geleden dat de eerste van vier landstitels werd gepakt.

In samenwerking met Kick Uitgevers brengt Go Ahead Eagles eind 2017 een schitterend (jubileum)boek uit. Een heuse stoeptegel van 5 kilo. Ruim 600 pagina's, gevuld met de mooiste foto's en prachtigste verhalen van de hand van onder meer Özcan Akyol, Robert Heukels en Matty Verkamman!

Maar als supporter schrijf jij ook mee aan de geschiedenis van Go Ahead Eagles. Je kan namelijk op de eerste pagina jouw favoriete elftal uit de clubgeschiedenis samenstellen. Kies jij bijvoorbeeld voor Ruud Geels in de spits, of Leon de Kogel? En wie worden jouw buitenspelers? Yildirim en Overmars? Maar vergeet Van Marwijk en Veenstra niet! Een voorbeeldpagina (met een willekeurige(!) greep uit de genomineerde spelers) vind je op www.ga-eagles.nl/jubileumboek. Onder jouw elftal prijkt natuurlijk een foto van de trainer, en dat ben jij! Je kunt in de bestelmodule dan ook een leuke (rood-gele) foto van jezelf uploaden. Maar dat is niet het enige: als seizoen- of clubkaarthouder krijg je namelijk exclusieve korting op het boek!
Actie seizoenkaarthouders: €19,02 korting!!
Van: €79, voor: €59,98
Actie clubkaarthouders: €10,00 korting
Van: €79, voor: €69

Een deel van de opbrengst van het boek gaat naar: Stichting Niet te Kraken, DVV Go-Ahead en Een Beeld voor Leo. Ga voor meer informatie naar:

www.ga-eagles.nl/jubileumboek

Reageer als eerste
Meer berichten