Logo deventerpost.nl


SVS Badminton zoekt versterking

  Sport

Schalkhaar - De vakantie zit er weer op. Wellicht hebben vele van jullie de afgelopen tijd met veel plezier op straat, op de camping, op ’t strand lekker tegen een shuttle geslagen. Hoe leuk is het om dat spelletje in clubverband te doen.

SVS Badminton doet je een prachtige aanbieding om te kijken of het spelletje en de vereniging bij je past. Wanneer je in september je geheel vrijblijvend aanmeldt, mag je maar liefst DRIE MAANDEN geheel gratis meespelen. Het verplicht je tot niets, maar natuurlijk hopen we dat je het spelen bij SVS Badminton heel erg leuk gaat vinden. Gelijk een racket aanschaffen is niet nodig. De vereniging heeft leenrackets beschikbaar.

Even een korte introductie : SVS Badminton is een laagdrempelige vereniging, weke is opgericht in 1969. Iedereen is van harte welkom. Van jeugdspeler tot beginner/recreant tot competitiespelers. De jeugd wordt wekelijks getraind door drie begeleiders. Zij spelen op woensdagen van 18.30 tot 19.30 uur. Senioren kunnen desgewenst training krijgen op woensdagen, maar als je gewoon lekker een partijtje wil komen spelen, dan is dat gewoon mogelijk. Niets moet. De senioren spelen op woensdag van 19.30 tot 22.00 uur. Op vrijdagavond van 20.30 tot 23.00 uur hebben wij ook een gezellige groep recreanten, waarbij je je ook vrijblijvend aan kunt sluiten om mee te spelen. Daarbij spelen onze drie competitieteams hun wedstrijden op vrijdagavonden. Dus er valt altijd wat te beleven.

Mocht je interesse gewekt zijn en je wilt graag mee komen spelen, dan stellen we het zeer op prijs dat je een mail stuurt naar : Info@svsbadminton.nl . Maar gewoon even binnenlopen op een speelavond in ’t Haarhuus aan de Ganzeboomsweg 5 is, als vanzelfsprekend, ook helemaal goed.

www.svsbadminton.nl en op facebook : https://www.facebook.com/svsbadminton

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox