Logo deventerpost.nl


Startende lopers kunnen vijf kilometer in plaats van tien lopen. (foto Jan Timmer)
Startende lopers kunnen vijf kilometer in plaats van tien lopen. (foto Jan Timmer) (Foto: Jan Timmer)

Hardlopend het nieuwe jaar inluiden met Run2Day

  Sport

Speciaal voor startende lopers biedt de organisatie van de Brink tot Brinkloop in samenwerking met hardloopspeciaalzaak Run2Day Deventer een iRun trainingstraject aan voor de 5 km.

Deventer - Hoe werkt het? Men schrijft zich op de website van de Brink tot Brinkloop in voor de 5 km in combinatie met de starterstrainingen.

Daarna ontvangt men een uitnodiging voor de trainingen die starten op zaterdag 4 november om 9.30 uur bij Run2Day, Nieuwstraat 37 te Deventer.


Na acht weken gedegen training door de KNAU gecertificeerde trainers is men klaar om op 31 december halverwege het 10 km lange parcours te starten en finisht men 5 km verderop op de Brink in Bathmen.

Na afloop worden de deelnemers met bussen teruggebracht naar het startpunt en kan men zich eenmaal thuisgekomen klaarmaken om met gepaste trots 2017 uit te luiden.

De 11e brink tot brinkloop is een loop over een geijkt parcours van 10 km. De start van de loop is op de Brink in Deventer en de finish ligt op de Brink in Bathmen. Deze loop symboliseert de verbinding tussen Bathmen en Deventer.

Op de Brink in Bathmen vindt tevens een Kidsrun plaats.

Meer berichten


Shopbox