Logo deventerpost.nl


IJsbaan weer open, volg een gratis proefles bij DIJC

  Sport

Deventer - Dit weekend (14 oktober) gaat de ijsbaan weer open. Zou jij lekker buiten aan je conditie willen werken? Zie je er tegenop om 's winters in de sportschool te moeten trainen omdat het 's avonds zo vroeg donker is? Of wil je kijken of jouw kinderen schaatsen leuk vinden? Meld jezelf of je kinderen dan nu aan voor een gratis proefles bij DIJC.

Je hebt keus tussen kunstrijden en langebaanschaatsen (hardrijden of marathon). Alle trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers. Er zijn groepen op verschillende niveaus, ook voor beginners. Je kunt je aanmelden als je alleen beter wilt leren schaatsen, maar ook als je wedstrijden wilt gaan rijden.

Wil je een keer meetrainen om te kijken of schaatsen iets voor jou is? Stuur dan een e-mail naar Simone Schipper: s.schipper@deventerijsclub.nl. Zet daarin wie je wilt aanmelden, wat de leeftijd is van die persoon en of het om een proefles kunstrijden, hardrijden of marathon gaat. Je kunt ook naar de website van DIJC gaan om het formulier in te vullen: www.deventerijsclub.nl.

 

Meer berichten


Shopbox