Martin en Thea Haarbrink
Martin en Thea Haarbrink

Leden in het zonnetje op nieuwjaarsreceptie De Gazelle

  Sport

Deventer - De nieuwjaarsreceptie van De Gazelle in het clubhuis was er één om niet snel te vergeten. De dag begon met een overheerlijk ontbijt aangeboden door het bestuur voor alle leden en donateurs.

Tijdens de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Hans Teunissen werd er ruimschoots aandacht besteed aan de jubilarissen. Als eerste waren Michel Stap en Richard v.d. Berg aan de beurt. Ze kregen naast de felicitaties en de bloemen een speldje voor 40 jaar lidmaatschap.

Hierna werd Martin Haarbrink naar voren geroepen door de voorzitter. Maar liefst 60 jaar lang lid van De Gazelle en nog altijd dienstbaar voor de vereniging (daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen). Met vrouwlief Thea aan zijn zijde mocht Martin het speldje voor 60 jaar lidmaatschap in ontvangst nemen en kreeg Thea de bloemen overhandigd.

Omdat Roelie Frijlingh vanwege gezondheidsproblemen in het ziekenhuis verblijft werd de toezegging gedaan dat Roelie maandag 7 januari bezocht ging worden om hem daar de meer dan verdiende speld en de bijbehorende bos bloemen te brengen. De heer Frijlingh is tijdens dit schrijven al bezocht door de voorzitter. Het bezoek werd zeer gewaardeerd door Roelie en hij liet Hans weten met trots deze onderscheiding aan zijn familie te laten zien. Een foto ontbreekt op verzoek van Roelie.

De overtreffende trap was het 70-jarig jubileum van de heer Sambros. Een ongelofelijk lange periode verbonden aan één en dezelfde club, waar maak je dat nog mee! Duidelijk aangedaan nam de heer Sambros de microfoon ter hand om enkele anekdotes te delen met de huidige generatie. Zo kwam naar voren dat hij tijdens een toernooi in Rotterdam zijn huidige vrouw had leren kennen. Waar een potje voetbal al niet goed voor is!

Ruimte was er ook voor de vrijwilligers van het jaar. Deze eer viel ten deel aan Eppie Roelofs, Roy Holleman, Hans Romeijn en Johan Sterling. Deze vrijwilligers, die veel werk verzetten voor de club, werden beloond met een bos bloemen en een prachtige pen. Ook werd er door voorzitter Hans afscheid genomen van drie inmiddels oud-bestuursleden, te weten Leo Jongman, Willem Rooze en Hans Schuiling.

Meer berichten