Foto: DKV

Kanoën: een sport voor jong en oud!

  Sport

Deventer - Kennismaken met kanoën kan op 28 april op de open middag van de Deventer Kano Vereniging. Van 13.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om te komen proefvaren. Stap zelf in de kano en vaar een proefrondje in verschillende soorten kano`s, onder deskundige begeleiding van onze leden. Neem voor de zekerheid droge kleren mee. De prachtige locatie van onze vereniging met het uitzicht op de IJssel is op zich al de moeite waard om te komen kijken en de koffie staat klaar.

Kanoën is de meest veelzijdige watersport: van de natuur genieten als toervaarder, jezelf uitdagen als wedstrijd vlakwatervaren of in een team als kanopoloër. Kanovaren op de IJssel of met een groep de Wieden verkennen. Met de wedstrijdploeg een weekend weg of met de kanopoloërs naar een toernooi. Dat is allemaal mogelijk bij de Deventer Kano Vereniging.

Lijkt het je wat? Meldt je dan aan voor een van de cursussen. Het enige wat je nodig hebt is een zwemdiploma en zwemkleding.

Ben je onder de 18 jaar:

Jeugdcursus (10-18jaar) 6 lessen vanaf woensdag 9 mei van 18.30-20 uur voor 60 euro.
Speciaal voor middelbare scholieren is er een stoomcursus kanopolo. Vanaf donderdagmiddag 24 mei, 11 lessen in totaal 2 keer per week voor 60 euro. (inschrijven via de scholen of via de website). Vrijblijvende proeflessen op 14 en 17 mei om 16.15 uur.

Ben je nieuwsgierig naar kanopolo? Kom eens kijken op de jeugdpolo op maandagavond om 19 uur.

Voor volwassenen is er:

De Volwassen cursus toervaren (vanaf 18 jaar) vanafdinsdag 15 mei om 19.30 uur, 6 lessen voor 100 euro.
De Kanopolo beginnerscursus: elke woensdagavond vanaf 2 mei. Elke woensdagavond kun je op proef meevaren. Wil je door? Kom dan 8 keer meevaren voor 60 euro. En elke week krijg je les in een onderdeel van het kanopoloën en natuurlijk speel je ook een wedstrijdje mee.

Ben je nieuwsgierig? Kijk op www.deventerkanovereniging.nl OF mail naar info@deventerkanovereniging.nl

DKV zit aan de Gashavenstraat 9 in Deventer (afslag in de bocht na de sluis richting Zutphen).

Meer informatie over de kanovereniging, tochten, trainingen en de Open middag vind je op: www.deventerkanovereniging.nl

Meer berichten