In zijn programma Home of Eus gaat schrijver, columnist en documentairemaker Özcan Akyol op zoek naar de essentie van het rood-gele bestaan. 
In zijn programma Home of Eus gaat schrijver, columnist en documentairemaker Özcan Akyol op zoek naar de essentie van het rood-gele bestaan. 

Home of Eus: Is succes te koop voor een club als GA Eagles?

  Sport

DEVENTER - 'Financieel gezond, sportief aan de grond', schreven supporters zes jaar geleden op een spandoek. Go Ahead Eagles staat financieel bekend als het braafste jongetje van de klas, maar dit gaat vooralsnog niet hand in hand met sportieve voorspoed. Aflevering 4 van Home of Eus gaat in op de vraag: is succes te koop voor een club als Go Ahead Eagles?

In zijn programma Home of Eus gaat schrijver, columnist, documentairemaker, maar ook Deventenaar en Go Ahead Eagles-supporter Özcan Akyol op zoek naar de essentie van het rood-gele bestaan. Waarom is clubliefde zo sterk, juist bij een club die door de fans vaker wordt vervloekt dan bejubeld? Go Ahead Eagles gaf Eus de sleutels van De Adelaarshorst. Vijf zaterdagen op rij is het bekende Home of Football-hek de toegangspoort voor het Home of Eus.

Akyol spreekt in de wekelijkse webserie in alle openheid met supporters, clubleiding, clublegendes én de mannen van de toekomst. Van de technisch manager tot de B-Side-trommelaar en van Bert van Marwijk tot 'Deventer Turk'. Het programma Home of Eus verschijnt elke zondag om 10:00 uur op de Facebookpagina, Twitterpagina en het YouTube-kanaal van Go Ahead Eagles. De eerste vier afleveringen zijn inmiddels te bekijken op www.ga-eagles.nl/home-of-eus.

Meer berichten