In de aankomende zomervakantie bezoekt Go Ahead Eagles Soccer Camps verschillende amateurverenigingen in de regio.
In de aankomende zomervakantie bezoekt Go Ahead Eagles Soccer Camps verschillende amateurverenigingen in de regio.

Go Ahead Eagles Soccer Camps in zomervakantie

  Sport

DEVENTER - In de zomervakantie komt Go Ahead Eagles weer naar verschillende amateurverenigingen in de regio met de Go Ahead Eagles Soccer Camps! Ben je tussen de 6 en 15 jaar oud en wil je graag op dezelfde manier trainen als de eerste selectie van Go Ahead Eagles? Schrijf je dan in via www.ga-eagles.nl/soccercamps.

De Go Ahead Eagles Soccer Camps zijn op verschillende data in de zomervakantie bij Sportclub Deventer, Apeldoornse Boys, Warnsveldse Boys en DVV Go-Ahead. Alle trainingen vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur en staan onder leiding van gediplomeerde trainers van de Go Ahead Eagles Soccer Camps. Bij deelname aan een Soccer Camp ontvang je onder meer je eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps tenue, een leuke Go Ahead Eagles Goodiebag en een Go Ahead Eagles certificaat. Bovendien maak je kans op diverse Go Ahead Eagles Soccer Camps prijzen. Uiteraard mag je na afloop je Go Ahead Eagles Soccer Camps tenue houden als herinnering aan drie geweldige dagen!

Go Ahead Eagles Skill Games
Als nieuw onderdeel van het Go Ahead Eagles Soccer Camps-programma introduceert Go Ahead Eagles dit jaar de Skill Games! Hierbij worden de gaafste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.

Volledig programma
Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps spelers van het eerste elftal van Go Ahead Eagles op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Uiteraard is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers!

Data Go Ahead Eagles Soccer Camps
- Sportclub Deventer (23 tot en met 25 juli 2018)
- Apeldoornse Boys (20 tot en met 22 augustus 2018)
- Warnsveldse Boys (22 tot en met 24 augustus 2018)
- DVV Go-Ahead (29 tot en met 31 augustus 2018)

Deelname
De kosten van een driedaags Go Ahead Eagles Soccer Camp bedragen 135 euro per deelnemend kind. Vragen? Mail naar soccercamps@ga-eagles.nl. Opgave via:
www.ga-eagles.nl/soccercamps.

Meer berichten