Nieuwe jeugdleden
Nieuwe jeugdleden (Foto: Edwin Blokvoort)

Zeer geslaagde jeugdvoetbalmiddag bij v.v. Activia

  Sport

Twello - Op zaterdagmiddag 13 april jl. organiseerde v.v. Activia voor het 4e jaar op rij een leuke en geheel vrijblijvende voetbalmiddag voor kinderen vanaf 4 jaar die kennis wilden maken met voetbal.

Daar waar de vorige 3 edities altijd op erg mooi weer gerekend kon worden, bleef het nu gelukkig wel droog maar was het was een stuk kouder. Dat hinderde de 26 kinderen die op deze middag afkwamen helemaal niets en de opkomst was hiermee weer wat hoger dan vorig jaar.

Voor de meeste jongens en meisjes, in de leeftijdscategorie 4 - 9 jaar, die op deze zaterdagmiddag naar “De Schoapenweide” aan de Vermeersweg kwamen was het hun eerste voetbaltraining. De één kwam eerst nog wat onwennig de kantine binnen, de ander rende al meteen het veld op omdat daar al een vriendje of vriendinnetje aan het voetballen was.

Na een kort openingswoordje werd iedereen in groepen verdeeld en onder begeleiding van een Activia-trainer werden in een uur tijd diverse oefenvormen afgewerkt zoals het doelvakschieten, dribbelen en natuurlijk het partijspel.

Het enthousiasme spatte er vanaf en de onwennigheid van het begin was snel verdwenen. Het was mooi zoveel enthousiasme en spelvreugde te zien. Na afloop kreeg iedereen een rugtasje, beschikbaar gesteld door Sport 2000 Buitink, met inhoud uitgereikt en onder applaus van de eveneens enthousiaste ouders ging iedereen tevreden naar huis.

We kijken terug op een zeer geslaagde voetbalmiddag en hebben veel kinderen hopelijk enthousiast gemaakt voor het voetbalspel. Ook geïnteresseerd uw kind te laten voetballen bij v.v. Activia? Bij ons voetballen veel kinderen die wonen op de Worp, Steenenkamer en Twello. Onze gezellige kantine en voetbalvelden zijn goed te bereiken en liggen op slechts 5 minuten fietsen van de Worp, Steenenkamer en de 2 nieuwbouwwijken “Achter ’t Holthuis” en “De Schaker”.

Het is altijd mogelijk uw kind vrijblijvend een aantal keren mee te laten trainen. Meer informatie vindt u op onze website www.vvactivia.nl of mail uw vraag naar ledenwerving@vvactivia.nl

Meer berichten